ELS 7 FOCS

CASAMENTS

L’espai tant interior com exterior és un lloc immillorable i tranquil per a gaudir d’una cerimònia on els teus somnis es faran realitat. La capella, la decoració, la música, la gastronomia, tot està lligat en el mateix recinte. A l’interior de la nostra carpa ens trobem amb taules rodones preparades amb una cuidada selecció d’elements destinats per a l’ocasió seguit d’un centre de flors fresques, naturals i aromàtiques. Tot adecuat per aquest dia especial i inoblidable.
Un equip de professionals, qualificats al vostre servei us oferiran el millor per a celebrar aquest dia meravellós, difícil d’oblidar. Si t’has de casar Els 7 Focs és el lloc ideal.

MENÚS

ELS 7 FOCS

COMUNIONS

Celebra la comunió dels teus fills amb nosaltres. A Els 7 Focs tenim l’espai i la tranquil·litat d’estar tota l’estona sense patir per ells. Un recinte cuidat i amb vegetació per a gaudir-la. Un espai molt gran i tancat, on podran córrer, amagar-se, saltar i jugar en tot moment sense preocupar-se del perill dels vehicles. A banda, el millor està en la preparació i presentació de les taules familiars, on tant els petits com els grans gaudiran d’una gastronomia pensada per a ells on podreu optar per diferents menús, triats exclusivament per al vostre gust.

MENÚS

ELS 7 FOCS

GRUPS D’EMPRESA I NADAL

A Els 7 Focs també pensem amb els professionals. Tant a l’interior com a l’exterior del nostre restaurant tenim lloc suficient per a rebre molta gent i és per això que pots fer la teva reserva de taules sense cap problema. I si vols sorprendre amb un dinar o sopar de Nadal a familiars, o treballadors tenim tot el necessari per a preparar aquest dia tan commemoratiu.

MENÚS

ELS 7 FOCS

CALÇOTADES

Una de les especialitats que té el nostre Restaurant la famosa Calçotada. Grups d’amics i familiars podreu gaudir de les calçotades que amb molta cura us preparem a Els 7 Focs. Passa un dia divertit menjant un plat típic de Tarragona en un recinte agradable en tots els aspectes.

MENÚS